Имоти

Подреди по:   Цена:      Квадратура: 
stan9

ул. Мариовска 3, Пржино, Кисела Вода
Шифра: #100329

За сите оние кои преферираат мирна, тивка и чиста околина, а истовремено и економичен објект кој нуди квалитетно домување, станбениот објект во Пржино претставува идеално решение и сигурна инвестиција во вашата иднина. Становите нудат ексклузивен поглед на цело Скопје. Лоциран е на падините на Водно

Број на cоби: 1       Квадратура: 47,0

Цена:

900,00 € (55.800,00 мкд)
Повеќе детали...
stan10

ул. Мариовска 3, Пржино, Кисела Вода
Шифра: #100330

За сите оние кои преферираат мирна, тивка и чиста околина, а истовремено и економичен објект кој нуди квалитетно домување, станбениот објект во Пржино претставува идеално решение и сигурна инвестиција во вашата иднина. Становите нудат ексклузивен поглед на цело Скопје. Лоциран е на падините на Водно

Број на cоби: 3       Квадратура: 99,0

Цена:

900,00 € (55.800,00 мкд)
Повеќе детали...