Детали за имот

#100329

900€
(55.800 ден.)

Детален опис на објектот

За сите оние кои преферираат мирна, тивка и чиста околина, а истовремено и економичен објект кој нуди квалитетно домување, станбениот објект во Пржино претставува идеално решение и сигурна инвестиција во вашата иднина. Становите нудат ексклузивен поглед на цело Скопје. Лоциран е на падините на Водно

Контактирај не за соодветниот објект

Во однос на #100329
 
 
 
 
 

Генерални информации

Продавање
ул. Мариовска 3, Пржино, Кисела Вода, Скопје
47 м2
1
3
2014

Карактеристики

Бања
Лифт
Греење
Интернет
Паркинг
Тоалет

Потврда на збор: