Станбено – деловен објект во Дебар Маало.

Во срцето на Дебар Маало, во 2011 година, започна нашата приказна. Успеавме да изградиме станбено – деловен објект со врвен квалитет и добивме задоволни и среќни клиенти.

13 станови и 3 деловни простории.

Residential and business building in Debar Maalo

In the heart of Debar Maalo, in 2011, our story began. We managed to build a residential – business building with top quality and we got satisfied and happy customers.

13 apartments and 3 business premises.

Изградба и реконструкција на стрелиште за потребите на МВР

Нашиот втор проект беше изградба и реконструкција на стрелиште за потребите на МВР во Општина Ѓорче Петров.

Проектот беше финансиран од Американската амбасада во Скопје. По неговото завршување, Единицата за брзо распоредување при МВР можеше да се пофали дека доби тренинг објект каков што ретко може да се најде на овие простори.

Construction and reconstruction of a shooting range for the needs of the Ministry of Interior

Our second project was the construction and reconstruction of a shooting range for the needs of the Ministry of Interior in the Municipality of Gjorce Petrov.

The project was funded by the US Embassy in Skopje. After its completion, the Rapid Deployment Unit at the Ministry of Interior is the proud owner of a training facility that can rarely be found in this area.

Станбен објект во населба Пржино

Во 2013 година започнавме со изградба на нашиот, дотогаш, најголем станбен објект. Истиот содржи 20 станови и се наоѓа на тивка и мирна локација во подножјето на Водно, во населба Пржино.

Residential building in Przino

In 2013 we started with the construction of our, until then, the largest residential building. 

It contains 20 apartments and is located in a quiet and peaceful location at the foot of Vodno, in the settlement Przino.

Станбено – деловен објект во населба Тафталиџе

Во 2016 година започнавме со изградба на станбено – деловен објект во населба Тафталиџе, веднаш спроти Веро. Иако објектот е релативно помал, создадовме убава приказна која заврши со задоволни клиенти.

4 станови со различна големина и 1 деловен простор.

Residential-business building in the settlement Taftalidze

In 2016, we started with the construction of a residential-business building in the settlement of Taftalidze, just opposite Vero. Although the building is relatively small, we created a beautiful story that ended with satisfied customers.

4 apartments of different sizes and 1 office space.